Van elk verkocht boek wordt 1 euro gedoneerd aan OKV-Medenblick

April 2019 is het projectplan “Munt slaan in Medemblik (1655-1781)” door de OKV Medenblick gepresenteerd aan de gemeente Medemblik. De gemeente gaf aan dit initiatief te steunen en zo is het project gestart.

Beeldend kunstenaar Peter Koelemeijer heeft een plateau van hardsteen en marmer ontworpen met onder andere de beeltenis van het voormalig Muntgebouw. Dit gedenkteken komt in de Muntstraat te liggen.

de kabelmoord

We zijn al in een ver gevorderd stadium en zoals het er nu naar uit ziet zal het monument, hopelijk , dit jaar worden gerealiseerd. Financieel zijn we er ook bijna, maar we zijn er nog niet helemaal.

Anneke Kruit, schrijfster, heeft een mooi initiatief gestart met de actie

“Steun project MUNT SLAAN IN MEDEMBLIK”

Anneke is schrijfster van het boek ‘Het Mysterie van Medemblik – De Kabelmoord’. Dit boek is het vervolg op het boek ‘Het Mysterie van Medemblik – Een lijk in de Oosterhaven’.

Door het kopen van dit boek ‘Het Mysterie van Medemblik – De Kabelmoord’ steunt u ook ons project! Voor elk verkocht boek wordt een euro gedoneerd aan het monument.

Het boek is voor € 10 verkrijgbaar bij Tabakshop Dekker op de Kaasmarkt of je kan het bij Anneke bestellen via email mysterievanmedemblik@ziggo.nl. Binnen Medemblik geen verzendkosten.