Een kijkje in Medemblik door de jaren heen

 

 

          

 

Oudheidkundige Vereniging ‘’Medenblick’’

 

Het bestuur van de Oudheidkundige Vereniging “Medenblick” nodigt de leden en belangstellenden hierbij uit voor een bijeenkomst, die zal worden gehouden op

vrijdag 22 Februari 2019, aanvang 20.00 uur.

In de zaal van het “Sint Pieter” Ridderstraat 9 te Medemblik zal Herman Pieter van de Kolk een avond verzorgen met als titel:

 

Een kijkje in Medemblik door de jaren heen.

 

Het verzamelen van foto`s begon een jaar of 16 geleden door het maken van eigen foto`s op Kermis, Lappendag, 24 uurs Race, in de horeca en wat er ook te doen was in Medemblik, als hij dat zelf interessant vond. Hij werd ook  gevraagd op reünies van M.F.C., Benefiet avonden en andere evenementen.

Huizen en straten hadden niet zijn voorkeur maar de Medemblikker zelf daar kon hij niet genoeg van krijgen. Dit heeft hij een aantal jaren volgehouden maar is daarna alleen verder gegaan met het fotograferen tijdens het Rondom weekend.

Daarnaast verzamelde hij ook oude foto’s van Medemblik. De verzameling foto’s van Piet Ruiter maakte hem heel enthousiast. Met veel vragen en zoeken werd zijn eigen verzameling steeds verder uitgebreid. Bekende foto’s maar toch steeds weer een zeldzaam exemplaar.

Dat houdt zijn “verslaving” gaande.

Op de vraag van de Oudheidkundige Vereniging om een fraaie selectie te vertonen ging hij graag in al is het moeilijk om een keuze te maken uit zijn imposante collectie.

 

Tevens zal Robert Gieling door hem gemaakte foto’s/posters van Medemblik in de zaal tentoonstellen.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze interessante avond.  

    

Entree voor niet-leden € 4,=

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                               

www.okv-medenblick.nl

 

 

 

 

© 2021 Oudheidkundige Vereniging Medenblick

Aan de inhoud op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Ontwerp: PC Reclame